Headerbild

Alvesta GIF - SBoIF A 1-2

2009-07-01 i Senior

Viktig seger mot Alvesta.

Slätthög tog en mycket viktig seger och därmed 3 poäng i den sista matchen borta mot Alvesta innan sommaruppehållet. 0-1 kom på straff efter c:a 20 minuter när Razak gjorde ett fint inspel till Martin Pettersson som Alvestas försvar tvingades fälla. Straffen satte Daniel Pettersson i mål. Slätthög spelade mycket bra i den första halvleken och tillät inte Alvesta att komma fram i några farligheter.

I den 2:a halvlekens första kvart var det ånyo Slätthög som spelade "förstafiolen" och följdriktigt blev det 0-2 genom Razak. Därefter backade Slätthögsspelarna hem och säkrade bakåt vilket gjorde att Alvesta fick betydligt mer att säga till om. När det var c:a 10 minuter kvar av matchen kunde Alvesta reducera till 1-2 genom Johan Nilsson. Alvesta skapade ytterligare några halvchanser men inget som var direkt farligt säger en mycket nöjd Joakim Spångberg, tränare för Slätthög. Härligt med en seger innan sommaruppehållet och en mycket viktig sådan för att undvika kvalstrecket. Grattis grabbar !! /Sven-Åke