Headerbild

Åryd - SBoIF A 2-3 (Träningsmatch)

2009-07-30 i Senior

A-laget vände underläge 2-1 till vinst 2-3 borta mot Åryd.

I kvällens träningsmatch borta mot Åryd kunde Slätthög vända ett underläge i halvtid till vinst med 2-3. Åryd tog ledningen efter 20 sekunder med 1-0 när Slätthögsspelarna inte alls var med på noterna. Slätthög kvitterade efter 15 minuter genom en nick av Patrik Karlsson i en duell med Åryds målvakt. Åryd tog sedan ledningen med 2-1 på en hörna några minuter före pausvilan.

Inför den 2:a halvleken bytte Slätthögs tränare ut 8 av spelarna då det var 19 man med i spelartruppen. Slätthög kvitterade till 2-2 genom Chris som satte ett långskott i bortre burgaveln. Vinstmålet kom sedan en kvart före slutet när Niklas Johansson kunde sätta in bollen i mål efter en fin passning från Martin Pettersson.