Headerbild

SBoIF A - Rottne IF 3-0

2009-08-08 i Senior

Slätthög såg till att Rottnes förlustanolla raderades.

Slätthög gjorde en helgjuten insats i dagens hemmamatch mot Rottne och kunde vinna med 3-0 efter 1-0 i paus. Det var Slätthög som började bäst och man tillät inte Rottne att skapa något spel i den första delen av halvleken. Efterhand arbetade Rottne sig in i matchen och båda lagen skapad elite chanser. I den senare delen var det Rottne som var lite vassare och därför blev det nog lite av en kalldusch när Slätthög tog ledningen strax före paus med 1-0. Det var Marcus Aulén som nätade för Slätthög.

I den 2:a halvlekens början kunde Slätthög öka på till 2-0 denna gång genom Christopher Udeh. Rottne hade sedan några bra chanser med ett par ramträffar. Slätthög kom dock tillbaka och skapade ett antal chanser. I den 75:e minuten fick Slätthög straff efter en hands på en Rottnespelare. Straffen satte Slätthögs målvakt Pelle Bergendahl i mål till 3-0 vilket också visade sig bli slutresultatet. En härlig seger efter en mycket bra insats, grattis till både spelare och ledare. /Sven-Åke