Headerbild

Lessebo - SBoIF A 4-1

2009-08-12 i Senior

Förlust borta mot Lessebo

Förväntningarna var stora i bortamötet mot Lessebo vilka är mycket svårspelade på hemmaplan. Slätthög började bra och skapade de vassaste chanserna under första halvtimmen. Efter 37 minuter tog Lessebo ledningen med 1-0 när man slog en frispark in mot Slätthögsmålet och lite dålig markering gjorde att Lessebos Peter Fransson kunde slå in bollen.

I den 2:a halvlekens början skapade Slätthög flera bra chanser och därför kändes det lite ologiskt när Lessebo kunde göra 2-0 efter 50 minuter. Lessebo fick en hörna och efter lite trasell i Slätthögs försvar var det återigen Peter Fransson som gjorde mål. Slätthög replikerade dock ganska snabbt och efter 57 minuter kunder Slätthög reducera till 2-1 efter att Razak fått ett par chanser och sedan passade till Chris som slog in bollen i Lessebomålet. Lessebo ökade på sin ledning till 3-1 efter 77 minuter, ett snyggt mål där Daniel Håkansson nickade in ett inlägg. Efter detta försökte Slätthög trycka på med hela laget vilket öppnade för kontringar. Lessebo kunde göra 4-1 i slutminuten på en frispelning. Nu väntar hemmaderby mot Lammhult på måndag kväll, en nog så svår match. /Sven-Åke