P95 SBoIF/HIF - IFK Lammhult 5-2

2009-08-19 i Ungdom

Vinst med 5-2 efter 3-0 i halvtid.

Det var soligt och fint på Hultet idag. Kunde knappast bli bättre väder.
Men till matchen, Det var chanser åt båda håll i början så det kunde stått 2-2 efter redan 10 minuter. Men målvakterna var bra idag.
Det var SBoIF/HIF som gjorde det första målet genom Jimmy Bertilsson som höll undan sin försvarare och placerade in bollen.
2-0 gjort av Emil Leijon som drev ca 15 meter med bollen innan han satte den mycket snyggt. Sedan åkte Lammhult på ett gult kort och utvisning i 10 minuter.
Då kontrollerade SBoIF/HIF matchen och i slutet kunde man göra 3-0 genom Anton Anderzen från mitt plan!

Andra halvlek började ganska likt den första, Men Lammhult pressade på med 11 mann på planen igen. Det gav utdelning till slut. Men sen var det dags för SBoIF/HIF igen. Kevin Lövbom med vristen över målvakten och in.
Lammhult lyckades reducera än en gång. Matchen skulle ändå vinnas av hemma laget. På ett in lägg från höger kanten lyckades Anton Anderzen få in bollen vid bottre. Slutresultat: 5-2.
Mycket skön seger för SBoIF/HIF som haft det lite trögt efter uppehållet.
Målskyttar: Anton Anderzen 2