Headerbild

Råstorp/Timsfors - SBoIF A 2-2

2009-08-21 i Senior

Slätthög gick från underläge 2-0 till 2-2 borta mot /R/T

Precis som väntat blev det en svår bortamatch mot Råstorp/Timsfors. Efter första halvlek ledde R/T med 1-0. I halvtidsvilan blev det därför en rejäl "holmgång" och Slätthögs tränare Joakim Spångberg vaskade om ordentligt. Trots detta så kunde R/T göra 2-0 efter en kvart in i andra halvlek. Efter det började Slätthög att spela bättre och sista kvarten var riktigt bra. Slätthög reducerade till 2-1 med en kvart kvar, det var Johan Gunnarsson som satte ett långskott. När det återstod fem minuter kom 2-2 genom en lobb från Joel Svensson som retfullt orkade över mållinjen, Kalle Lang stod för en snygg framspelning till Joel. Slätthög hade ytterligare chanser och ett ledningsmål hängde i luften men så blev det inte. En viktig poäng hamnade i Slätthögs ägo. Nästa match är hemma mot Lagan söndagen den 30/8 kl 15.00. /Sven-Åke