Headerbild

Hånger - SBoIF A 5-0

2009-09-05 i Senior

Förlust borta mot Hånger.

Det blev som väntat en svår match borta mot Hånger. Slätthög började dock bäet och skapade en del chanser i den 1:a halvtimman. I den 10:e minuten nickade Joel tillbaka mot Kallae Lang som lyfte bollen över Hångers försvar till Joel som dock slog bollen över. Kalle Lang gjorde en fin löpning på vänsterkanten i den 13:e minuten, en lite för kort passning nådde inte riktigt fram till Chris inne i straffområdet och Hångers försvar kunde ta hand om bollen. Mitt i Slätthögs bra spelperiod kunde Hånger kontra in 1-0 i den 15:e minuten, en djupledsboll där Hångers anfallare kom ren med Andreas i Slätthögsmålet och satte bollen i mål. Hånger ökade på till 2-0 efter 32 minuter, ett inlägg där Hångerspelaren fick ta ner bollen och sköt in den i bortre burgaveln.

I den 2:a halvlekens första minut gjorde Hånger 3-0 när inte Andreas lyckades tippa bollen över målet på ett inlägg från höger och nu kändes det tungt att försöka ta poäng. Hånger tog över spelet och hade ett bra passningsspel och var betydligt löpvilligare. Efter 65 minuter blev det 4-0, ett riktigt vasst långskott som gick in i bortre burgaveln. Slätthög försökte att få till sitt spel men hade det svårt. 5-0 kom i den 70 minuten när Slätthögsförsvaret hjälpte till att "lägga upp" bollen åt en Hångerspelare som drog ett bra skott i mål. Slätthög hade en jättechans att spräcka nollan i den 85:e minuten när Niklas J snyggt släppte bollen till David som kom ren men skottet gick över. Hånger vann rättvist om än nåt mål för stort. Nu väntar Torpa hemma nästa söndag. /Sven-Åke