Headerbild

P98 Hovshaga - SBoIF 6-1

2009-09-13 i Ungdom

Förlust borta mot Hovshaga trots ledningsmål.

Slätthög inledde matchen mycket bra och dominerade de första 15 minuterna. Trycket mot Hovshagas mål resulterade i hörnor och målchanser.

10 min in i matchen lyckades Adam Tollstern styra in ledningsmålet för Slätthög efter en fin hörna av Simon Tollstern. Ledningen stod sig i 20 min då Hovshaga kvitterade. De fick sedan in två mål till innan pausvilan.

Första 15 minuterna av andra halvlek var också bra, men det gick inte att få in fler mål trots ett bra skott av William Tollstern och flera bra anfall med Tim Widroth och Simon Tollstern i täten. Däremot lyckades Hovshaga få in tre mål till och slutresultatet blev 6-1 till Hovshaga.

Hela laget gjorde en bra match med rätt inställning från start. Försvaret med Pontus Andersson, Emil Fransson och Josef Danielsson gjorde en gedigen kämpainsats som vanligt.