Headerbild

Furuby IF - SBoIF A 1-3

2009-09-20 i Senior

Vinst med 1-3 borta mot Furuby.

Det blev ingen större fotbollsmatch och det kändes nästan som det var Furuby som hade mest att spela för. Efter några minuter skapade Furuby ett riktigt bra målchans när en anfallare kom igenom men Pelle i Slätthögs mål gjorde en bra utrusning och kund freda sitt mål för påhälsning. I den 10:e minuten gjorde Niclas Söderlund en fin löpning på kanten och slog in bollen hårt mot mål men inga Slätthögsspelare fanns på plats och kunde få en fot på bollen. 0-1 kom i den 13:e minuten när Martin Petersson fick en fin djupledsboll där Martin snabbt sprang sig fri och med ett bra skott satte bollen i mål via stolpen. Slätthög hade ytterligare en bra chans i den 40:e minuten när Joel nickade på en hörna men bollen gick över Furubymålet.

Andra halvlek var inte heller av det bättre slaget och stundtals kändes det som om Furuby skulle kvittera men i den 75:e minuten fick Chris bollen en bit utanför Furubys straffområde. Inga Furubyspelare markerade Chris som välplacerat satte bollen i mål med ett bra skott till 0-2. Furuby gav dock inte upp och reducerade till 1-2 i 32:a minuten. När det återstod 5 minuter av matchen så fick Marcus Aulén en fin passning från Joel, Marcus avancerade fram någon meter och sköt ett bra skott i den bortre burgaveln och fastställde slutresultatet till 1-3. Vinsten innebär säkrat kontrakt i div 4:a även nästa år. Grattis grabbar !! Nu återstår säsongens sista match hemma mot Virestad nästa söndag. /Sven-Åke