P95 Rydaholm - SBoIF/HIF 3-5

2009-10-04 i Ungdom

Slätthög vände underläge i halvlek till vinst borta mot Rydaholm.

Rydaholm-SBoIF/HIF 3-5(3-1)

Det var blåsigt och regnigt på kungshall idag. Och den där blåsten ställde till det för bortalaget. För man hade motvind hela första halvlek och Rydaholm kunde forcera in 1-0 och 2-0. Sedan gjorde Jimmy Bertilsson, som är tillbaka efter skada 2-1 med hjälp av målvakten. Hemmalaget hann även med att göra 3-1 innan halvtid.

Andra halvlek var bättre för SBoIF/HIF. För det första solen sken och man hade medvind. Det skulle bli en makalös vändning som började med 2-3 av Christoffer Jönsson efter ett stolpskott av Emil Leijon. 3-3 kom på friläge Kevin Lövbom rullade in bollen enkelt. 3-4 av Emil Leijon. Och matchens höjdpunkt, backen Oscar Johansson smög sig upp en bit in på Rydaholms planhalva och efter en hörna drog han till från 20-25 meter ribba in 3-5. Det var Oscars första mål för säsongen. Matchen slutar med 3-5 seger.

Målskyttar: Jimmy Bertilsson 1