Headerbild

Ny tränare för seniorerna

2009-10-22 i Nyhetsarkiv

Henrick Johnson ny tränare....

Vi är mycket glada över att kunna presentera Henrick Johnson som huvudtränare i Slätthögs BoIF. Med Henricks tränarkunskaper och våra duktiga spelare ser vi fram mot en spännande säsong 2010.

Henrick är 35 år, kommer ursprungligen från Norrtälje men är nu bosatt i Hovmantorp med sambo och två söner, 7 och 5 år gamla. Han är utbildad idrottspedagog vid Högskolan i Halmstad och arbetar som idrottslärare på Sandsbro skola. I Kronoberg har Henrick varit aktiv som spelare i Väckelsång 2000-2001. Därefter tränade han Väckelsångs damlag ett år. Henrick har också varit i Sandsbro som U-lagsledare och föreningsutvecklare i ett par år och efter detta arbetat i Hovmantorp både på dam och herrsidan med huvudansvar för herrlaget i division 4 elit 2008. Denna säsong har han fört Hovshaga IF till en tredje plats i division 5, föreningens bästa resultat någonsin.

Henrick har genomgått SvFF´s nya tränarutbildning och har nyligen genomfört diplomkursen på BAS-nivån. (Är även utbildad instruktör och har rätt att hålla kurser på bas 1-nivån.)

Vi hälsar Henrick varmt välkommen till vår förening !!

 

Adress

Slätthögs BOIF - Fotboll c/o Dick Strömberg, Villagatan 16 34037 Torpsbruk

Kontakt

Tel: 0705577172 E-post: sboif@sboif.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in