Headerbild

P00 på nyårscup i Alvesta

2009-12-30 i Nyheter Ungdom

P00-laget gjorde en mycket bra insats i nyårscupen.

Vår första match mot Räppe blev lite trevande i början. Några missar i försvaret ledde till att vi förlorade med 0-3.

I nästa match mot Gransholm var tveksamheterna borta. Slätthög hade övertag hela matchen som blev mållös 0-0.

Även i vår tredje match, mot Moheda, var Slätthög det bättre laget och här kom första vinsten efter att Emil gjorde mål för Slätthög.

Emil storspelade och det var väldigt bra med tanke på att han spelade cup hela dagen igår också. Bra målvaktspel av Kasper.

Fjärde matchen mot Värnamo 2 blev ganska jämn med en hel del bra chanser för både Felix och Adam samtidigt som Isak var stabil i målet i samarbete med Emil och Kasper. Adam nätade till slut, men 1 sek efter slutsignalen, så resultatet blev ändå 0-0.

Femte matchen mot Värnamo 1. Vi anfaller hela tiden men får inte in bollen i mål. Resultatet av för offensivt spel blir att Värnamo får in två kontringsmål som Kasper var chanslös på. Slutresultatet blir lite missvisande 0-2.

I sista matchen mot Lammhult 1 var det fullt ös som gällde, inte minst av våra lite yngre avbytare Robin och Elias som gjorde en grymt bra insats i alla matcher. Slätthög hade övertaget i början av matchen och efter två minuter satte Adam ledningsmålet för Slätthög som blev det enda målet i matchen. Vi radade upp chanser i början men sen kom Lammhult igen och försvaret fick storspela för att ro segern i hamn. Resultat 1-0.

Ett mycket bra resultat av detta lag som oftast spelar tillsammans med

P-98, men här visat att de även kan stå på egna ben.

 

Emil och Adam gjorde mål

Robin och Elias väntar på sin tur

Hela laget

Här liras det för fullt

 

 

 

 

Adress

Slätthögs BOIF - Fotboll c/o Dick Strömberg, Villagatan 16 34037 Torpsbruk

Kontakt

Tel: 0705577172 E-post: sboif@sboif.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in