Headerbild

P95 S3 Liatorp - M/S/H 3-2

2010-04-29 i Nyheter Ungdom

Förslust i första seriematchen för P95 S3. Liatorp vann med 3-2 efter 1-0 i paus.

Nu är S3:an äntligen igång.
Den började med match i Liatorp på dålig plan. Men däremot en mycket bra dommare som dömer Div.4 elit.
Så till matchen, Det började med mycket avvaktande spel från båda håll. Men ju längre matchen gick så kom lagen in i det.
Liatorp skapade något enstaka läge genom djupledsbollar medans M/S/H förlitade sig mycket på Dadir Mohamud på högerkanten.
Men inga mål. Men i 40:e minuten lyckades Liatorp göra mål på ett mycket snyggt långskott.

Andra började exakt likadant som första. Men sen fick M/S/H straff efter att Kevin Lövbom blev fälld i straffområdet. Han tog själv hand om straffen, 1-1.
Efter det fick bortalaget ett litet grepp om matchen. Linus Larsson sköt ett skott som målvakten tog men sedan tappade och bollen la sig på mållinjen. Inne eller inte det kan diskuteras.
Strax efter det sköt Liatorp ytterligare ett långskott som studsade på den dåliga planen över målvakten Andreas Karlsson och in i mål.
M/S/H fick hörna fem minuter senare, Dadir Mohamud kom högst på den och nicken tog i underkant av ribban.
Nu hade bortlaget ett stort grepp och var nära ett kvitteringsmål. Men sedan kom ett mål till för hemmalaget och matchen verkade vara körd.
Men sedan fick man ett bra frisparksläge som Linus Larsson satte snyggt i krysset. Nu var det match igen, Men det gick inte.
Matchen slutade 3-2 men oavgjort hade varit mer rättvist.