2010-05-09 i Nyheter Ungdom

Förlust med 1-2 hemma mot Ljungby

M/S/H-Ljungby IF 2 1-2 (1-0)

Regnigt idag på Blidavallen så det var inget skönspel direkt.
Men det var hemmalaget som tog tag i det från start med det bästa spelet. Hade en och annan chans men det var väldigt chansfattigt.
Men Linus Larsson fick ett bra skottläge när Kevin Lövbom spelade bollen i sidled i straffområdet men en bra räddning av målvakten.
Efter halva första halvleken så kom Kevin Lövbom fri efter en fin passning från Linus Larsson. Målvakten tvekade i utrusninngen så han kunde lägga in den vid sidan av honom. Sen fick också Hampus Granefelt bra läge efter pass av Kevin Lövbom men i och med allt regn så var det svårt att kontrolera skottet så det gick utanför.
Bortalaget hade inte något att säga till om i första halvleken så M/S/H gick i halvtidsvile med en 1-0 ledning.

Andra halvleken var mycket jämnare och destå längre den led mer skapade Ljungby bla ett inspel i mitten som Ljungy spelaren bara kunde stöta in men en riktigt bra reflexräddning av Emil Lillieblad.
Sen var det inget vidare bra spel från något lag fram till när det var 5 minuter kvar av matchen. Då fick bortalaget an slumpchans efter en hörna och 1-1.
Då blev det fart på Ljungby och på tillägstid nickade dom i 1-2 målet också det på hörna.