Headerbild

P95 M/S/H - A/L/R 4-0

2010-06-03 i Nyheter Ungdom

P95:s första seger kom hemma mot Agunnaryd/Ling/Ryssby med 4-0 efter 2-0 i halvlek.

M/S/H-A/L/R 4-0 (2-0)

M/S/H tog tag i spelet direkt efter avspark.
Man höll i bollen riktigt bra men kom inte till några klara målchanser.
Men efter ett antal misslyckade hörnor ca 15 min i första så fick dom in 1-0.
Jacob Lillieblad petade in bollen vid bottre stolpen efter hörna slagen av Linus Larsson.
2-0 kom inte så långt efter det.
Dadir Mohamud vann bollen i straffområdet efter en lyftning och Erik Persson fick öppet mål och gjorde inga misstag.
Sen var det inget bra spel från något av lagen och det var tråkig andra halva av första halvleken.

I andra var matchbilden likadan som första.
Hemmalaget hade spelövertag.
Efter 10-15 minuter kom Dadir Mohamud fri och drog målvakten som sedan drog ner honom och det blev rött kort för målvakten.
Den efterföljande frisparken satte Linus Larsson iskallt i vänstra krysset.
Ingen rolig start för den nya målvakten.
M/S/H fortsatte trycka på och med 15 min kvar satte Kevin Lövbom 4-0 framspelad av Erik Persson.
5 min efter det var det riktigt nära ytterligare ett mål när målvakten gjorde två riktigt fina räddningar.
Första ränsade han undan bollen från mållinjen och bollen kom rakt ut till Hugo Johansson som sköt från 3-4 meter avstånd men då var målvakten där igen och styrde upp bollen i ribban.
Riktigt bra av den vikarierande målvakten.
Men matchen slutade med seger och måltorkan släppte äntligen för M/S/H.

Målskyttar: Jacob Lillieblad 1