Headerbild

P00 Sboif-Alvesta 2-4

2010-06-23 i Nyheter Ungdom

En väl genomförd match av P00-laget som kunde slutat hur som helst.

Slätthög fick sämsta möjliga start på matchen när Alvesta gjorde sitt första mål efter endast 1,5 min. Därefter var lagen ganska jämna även om Alvesta hade några fler målchanser, och i sextonde minuten kom deras andra mål. Men bara en minut senare reducerade Slätthög genom mål av Emil F som nätade efter att ha lirkat sig genom Alvestas försvar. I halvlekens sista minut genomförde Slätthög ett mönsteranfall när Adam avancerade på högerkanten och slog en passning till Felix i mitten som iskallt placerade bollen i mål vid sidan om målvakten.   2-2 i halvtid.

I början av andra halvlek hade vi ett par bra målchanser som blev resultatlösa, däremot lyckades Alvesta få in två mål till bakom Kasper som för övrigt gjorde en kanonmatch och storspelade i målet.

En mycket bra kämpainsats av hela laget mot ett tufft motstånd. Ett extra plus till Emil R och Elin som sin storlek till trots kämpade tappert.

Slätthögs backar stoppar ett Alvesta anfall.