14. Markus Lindfors -95
15. Johannes Rundberg -97
16. Anton Ahlström -95
17. Jacob Andersson -97

29 Juli: Började med match mot Albo på Torsdag förmiddagen. Matchen spelades på konstgräs, Lite ovant för M/S/H. Men det började rätt jämt. Efter 6-7 minuter blev nr.9 Kevin Lövbom skadad och missade resten av cupen. Stor förlust för M/S/H med tanke på att det var enda anfallaren. Efter det tog skåningarna i Albo tag i matchen och vann enkelt med 3-0 med bud på ytterliggare mål.

Sedan väntade Lidingö och där var M/S/H helt chanslösa. 4-0 efter första halvlek. I andra spelade man upp sig. Men skada på Jimmy Bertilsson med och utvisning på Anton Anderzen så gick det bara inte. Matchen slutade 5-0 och M/S/H hade fått en dålig start på cupen. Man skulle dock vunnit matchen med 3-0 och fått 3p för en Lidingö spelare hade skruvdobbar vilket inte var tillåtet.

30 Juli: Oskarström stod för motståndet och nu var dom tvungna att komma igång. Det gjorde man också, Andreas Karlsson gjorde 1-0 för M/S/H. Men i slutet gjorde Oskarström 1-1. Och det blev slutresultatet.

Man mötte Centern i en avgörande match om vilka som skulle gå till B-Slutspel eller C-Slutspel. M/S/H vann matchen efter 1-1 av Linus Larsson och 2-1 av Andreas Karlsson precis i slutet. Mycket bra spelat trots dom dåliga väder förhållanderna under fredagen. Regn och blåst hela dagen.

31 Juli: Kvartsfinal mot Varberg väntade på lördagen. Men det blev för svårt. Matchen slutade 5-1 till Varberg. Målskytt för M/S/H Emil Leijon som fick ta skadade Kevin Lövbom roll som straffskytt och gjorde det väldigt bra.

Efter förlusten i kvarten så var det dags för placerings match mot Jonstorp. M/S/H gjorde sin helt klart bästa match hittills trots att man förlorade på straffar. Men 2-2 efter full tid. 1-0 Christoffer Jönsson och 2-2 Tobias Bergstrand. Straffarna: Habib Avdiu-Utanför, Emil Leijon-Mål, Linus Larsson-Utanför.

1 Augusti: Ytterliggare en placerings match. Denna gången mot Oskarström som man mötte i gruppen, då blev det 1-1. Men nu var det M/S/H som tog tag i det och vann med 4-0.
1-0 Tobias Bergstrand, 2-0 Emil Leijon, 3-0 Tobias Bergstrand, 4-0 Självmål