Headerbild

P00 Sboif-Grimslöv 6-2

2010-09-01 i Nyheter Ungdom

Övertygande trepoängare hemma för P00.

31/8 Hemmamatch mot Grimslöv. Ett tänt och taggat Slätthögslag ställde upp till avspark och matchen var endast 20 sek gammal när Felix gav Slätthög ledningen genom en snabb framryckning, Några minuter senare serverade Emil en fin crossboll till Adam som ökade på ledningen till 2-0. Därefter gjorde Felix två mål på två minuter, det första genom att fullfölja anfallet ända fram och lura målvakten. Det andra med skott från vänsterkanten. Nästa mål satte Adam på en hörna som gick via målvakten in, och därmed gick vi till halvtidsvila med 5-0.

I början av andra halvlek ökade Slätthög på ledningen till 6-0 när Elias nätade och sen började tröttheten komma och vi släppte in Grimslöv mer i matchen vilket resulterade i att de lyckades göra två mål.

Slutresultat 6-2 efter en bra match av ett lag som verkligen vill vinna och ett extra plus till Isak som återigen gör en Kanonmatch i målet.