Oavgjort i premiären

2011-04-16 i Allmänt

2 - 2 i premiären.

Efter dåligt genrep kommer bra premiär brukar man säga, men denna gång blev det inte riktigt sant.

Efter 0-3 mot alvesta i blåsig match på Norremark trodde man kanske att vi skulle prestera bättre mot Lindås/Långasjö än vad fallet blev.

17 grönvita spelare skulle denna gång visa att Slätthög blir att räkna med även 2011, för motståndet stod Lindås/långasjö, nya i kronobergsserien för iår.

Ganska typisk premiär med nervöst spel med mycket felpass, undertecknad saknade även lite hårdhet i både närkamper och hopslag.

Slätthög för väl ändå matchen ngt., men det dröjer till 35:e minuten innan Daniel Söderlund sliter sig loss, skjuter bra men målvakten är där men lämnar retur som Allan Schwech rakar in i öppet mål.

Slätthög går till pausvila med 1 - 0.

I andra startar Lindås bättre och tar över lite grann i spelet, får med lite flyt vind i seglen av 1-1 i 67:e minuten.

Lindås fortsätter trumma på och nu är det lite kaos bakåt i Slätthög, 1-2 kommer som ett brev på  posten, detta i 77:e minuten.

Nu vaknar Slätthög till liv igen, går ner på 3 i backlinjen och lyfter upp laget.

Belöningen  kommer redan efter några minuter, 2-2 och åter igen Allan Schwech som målskytt .

Slätthög har en del heta chanser i denna match men lyckas inte få dit den, Lindås är ett lag man inte kan underskatta i denna serie , om alla får vara hela.

Nya tag i veckan som kommer, träning Måndag 19.00 och Onsdag 18.30 i Hjortsberga.

På långfredagen match mot Rottne If i Rottne kl. 15.00.