1-1 i Rottne

2011-04-22 i Allmänt

Oavgjort 1-1 i Rottne

Långfredagens match på Vidingeskans slutade med en poäng vardera för de bägge lagen.

En match som fördes till en början av Rottne men Slätthög som skapade de vassaste chanserna med 2 frilägen, det ena 2 st gröna mot en målvakt utan att kunna få dit bollen.

I pausen snackades det om att komma mer färdig in i situationerna, plus att vi måste komma intill ordentligt och använda vår fysik mycket mera, samtidigt som vi måste vara skärpta i avslutningsmomenten.

Andra halvleks början tillhör Rottne marginellt som också får med sig 1-0 genom skott utifrån där vi än en gång missar att komma upp i press.

Detta är dock startskottet till en grönvit skärpning, helt annan press och hjärta i resten av matchen gör att Slätthög tar över matchen.

De gröne har nu bra go i laget och skapar flera fina feta chanser, men det dröjer till 68 min innan Jens Ekholm hittar Emanuel Petäjä som kallt rullar in bollen i mål.

Nu trycker slätthög på och skapar riktigt bra chanser medans rottne har betydligt färre heta chanser.

I försvarslinjen förtjänar Jens Ekholm ett extra + medans Emanuel Petäjä skapar mycket oreda i Rottnes Försvar detta kryddat med Daniel Söderlunds fina avslutningskvart.

Ett jätteberöm till samtliga inhoppare med Joel Svensson i spetsen för kanonfina insatser, detta gör att konkurrensen tätnar ytterligare.

Närmast u-lag måndag därefter träning tisdag 19.00 och onsdag 18.30 på Hultet.