Headerbild

Aktiv Cup 2011

2011-04-25 i Nyheter Ungdom

Annandag påsk den 25/4 spelade vi 01-Cup i Rörvik.

Strålande solsken och perfekt publikväder mötte oss när vi anlände till Rörvik på morgonen den 25/4, för att delta i Aktiv cup för första gången.

Det är spännande att möta nya lag som vi inte träffar på i seriespelet.

Denna Cup var för spelare födda -01 i huvudsak men vi hade stöttning från 02-laget och två 00-or i varje match.

Första matchen inledde vi lite trevande mot Bors Sk som tog ledningen efter bara 1,5 min, och utökade ledningen till 0-2 i tredje matchminuten. Därefter kom vi in i matchen mer och mer men tiden räckte inte till så resultatet blev 0-2.

Nästa match var mot Stensjöns IF som fick göra första målet, men sen tog Slätthög över matchen och gjorde tre mål. Målskyttar var Elias, Felix och Emil R. Seger i denna match med 3-1. 

Stockaryd/Rörvik tog ledningen i vår nästa match genom två tidiga mål, därefter reducerade Gustav till 1-2 och vi hade kontakt. En minut senare ökade de på sin ledning till 1-3, men vi kom tillbaka igen när Elias nätade till 2-3 som blev slutresultat. Återigen gick klockan för fort.

Mötet med Hooks IF slutade oavgjort, med så borde det kanske inte ha blivit. Det kändes som vi var närmast ett avgörande eftersom många av våra skott gick utanför mål i denna matchen. Så vi skapade en hel del chanser.

Sista gruppspelsmatchen blev mot Solberga GoIF och här krävdes minst oavgjort för att vi skulle vara klara för semifinal, och de levererade laget. Det blev en match som Slätthög hade koll på och den slutade också med seger med 2-0 efter mål av Rasmus & Felix.

I semifinalen fick vi ta oss an Stockaryd/Rörvik igen, men det blev en lite annorlunda matchbild denna gång. Hela Slätthögslaget var tända och kämpade stenhårt, men tyvärr så lyckades vi inte göra mål på de chanser vi skapade. det gjorde däremot S/R som gjorde tre mål, slutreultet 0-3

Det var nu dags för vår sista match för dagen, den om tredjeplatsen. Men nu började tröttheten komma och Bors SK fick en snabb tvåmålsledning alldeles för enkelt. återigen blev spelet bättre för sent i matchen, 15 min är kort tid men innan matchen var slut hann Elias reducera till 1-2 som blev slutresultat.

En fjärdeplats i Cupen är ett klart godkänt resultat och ett bra genrep inför seriestarten den 1/5.

 

Adress

Slätthögs BOIF - Fotboll c/o Dick Strömberg, Villagatan 16 34037 Torpsbruk

Kontakt

Tel: 0705577172 E-post: sboif@sboif.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in