Fredag kväll på Hultet brukar vara trevliga så också denna afton.

Sandsbro på besök, ett lag som startat lite sisådär i årets serie.

Lite skador i det grönvita lägret hade gjort att ommöbleringar och ändringar var tvungna.

Här har Slätthög sin fördel med sin breda trupp där många kan gå in i startelvan utan att vi tappar något.

Denna fredagens match startas i ett rasande tempo från de gröna, 1-0 av Daniel Söderlund i öppet mål fint framspelad av Emanuel Petäjä som sprintat ifrån Sandsbro försvaret i momentet innan, allt detta innan 30 sek. gått.

7 min senare är det dags igen, denna gång har Emanuel sprungit sig fri och rullar kallt in bollen, assister går till Björn Larsson och Daniel söderlund.

Halvleken igenom dominerar Slätthög kraftigt efter den fina starten även om matchen går ner lite i intensitet.

I paus går snacket om att hålla fokus och fortsätta skapa och ha tålamod.

Andra halvlek är lite som första fast utan den rätta farten, några byten gör att Slätthög återigen vaknar till liv och tredje målet är just "inhopparmål".

Chris Udeh frispelar Andreas Arvidsson som retfullt enkelt rullar bollen vid sidan om målisen, detta i 77:e min.

Finns bud på fler mål men Sandsbro kämpar och lyckas freda sitt mål från fler påhälsningar.

Hela försvaret inkl. Henke i mål får plusbetyg. Johan Torstensson slet väldigt bra och Emanuel Petäjä pigg och farlig, kapten Larsson bet ihop och visade vägen med sin ömmande fot.

Men framförallt kollektivet som kämpar för varandra är roligt att se.