Förlust i derby

2011-05-08 i Allmänt

Lammhult starkare denna gång.

Fredagskvällen bjöd på kanonfotbollsväder, som gjort för derbyfest med mycket folk och bra stämning.

Matchen började i ett högt tempo där Lammhult skapade mest och de farligaste chanserna, Slätthög som för dagen tvingats till lite omändringar pga skador stretade emot bra tills min 7 då första målet för Lammhult kom.

Väckarklocka för de gröne som replikerade omgående i min 9, dock var det en Lamhultsspelare som var sist på bollen.

Lammhult för matchen medans Slätthög försöker kontra, det dröjer til 21 min då Lammhult får i mina ögon en ngt billig straff, 2-1 är ett faktum.

Här hänger Slätthög lite med huvudena och Lammhult hinner göra 3-1 innan vi repar mod och lyckas kvittera i min 43, målgörare Joel Svensson fint assisterad av Emanuel Petäjä.

Andra halvlek innehåller perioder av bra spel, ena stunden så för Lammhult matchen för att senare tillhöra Slätthög.

Det kommer dock ett mål till som dödar matchen lite, i min 58 lyckas Lammhult genom ett praktskott i krysset utöka till 4-2.

Efter detta har Slätthög en del chanser att haka på men lyckas inte fullt ut i avsluten.

Ingen bonuspoäng denna gång men inte mycket att hänga läpp för, utan nu ser vi framåt mot fredagen då Lessebo gästar Hultavallen.

Som sagt så tar vi med oss att vi står upp mot favoriten i 90 min och gör en godkänd match.

Planens gigant var lammhults bördige Jens Ekholm för dagen kapten i Slätthög, för övrigt så kämpade många på riktigt bra.