Headerbild

P00 Sboif-Gransholm 5-2

2011-05-15 i Nyheter Ungdom

Första trepoängaren för P-00 laget.

Hemmamatchen mot Gransholm den 15/5 bjöd på både solsken och regn, men framför allt bra spel av Slätthögs P-00 lag. Vi tog ledning efter bara två minuter genom ett välriktat skott av Adam på högerkanten. Några minuter senare fyllde Felix på med ett skott i mål via en Gransholms back. Slätthög förde matchen i första halvlek, men i 20:e minuten lyckades Gransholm reducera till 2-1.

Bara en minut senare fick vi en hörna som Adam lade in framför mål, och där petade Rasmus påpassligt in bollen i mål till ledning 3-1 som höll sig halvleken ut.

Fem minuter in i andra halvlek satte Felix sitt andra mål för dagen, och sen nätade även Gustav till ledning 5-1. Resten av matchen blev ganska jämn och Gransholm fick i ett mål till som fastställde slutresultatet 5-2.

En bra insats av alla i laget. Kasper i målet fick jobba en hel del i andra och gjorde det bra. Emil och Gustav är stabila backar och de har oftast koll på läget.