Headerbild

Slätthög bjöd motstånd mot Hovshaga

2011-05-29 i Allmänt

Länge jämnt på Hultet mellan Slätthög och Hovshaga

För första gången i historien så var Hovshaga på besök på Hultet, ett storsatsande Hovshaga som inför matchen låg på andra plats.

Slätthög som brottas med stora skador och sjukdomsbortfall mönstrar trots detta ett bra lag och bjuder upp till kamp i 80 min.

Lite slarv och missflyt gör att vi denna kväll inte får med oss några poäng i mina ögon ( synd att smp inte behagar att fråga hemmalaget om matchbilden).

Vi är väl medvetna om att Hovshaga är ett bra lag och är inställda på en matchbild där de har mycket boll och vi krymper ytor och försöker att kontra.

Detta funkar bra i första halvlek förutom att de gör mål på en för mig halv chans där vi sover lite till mans,  vi missar friläge och skjuter i stolpen.

I andra försöker Hovshaga öka men inte mycket händer och chanserna finns på båda håll, i min 70 så skjuter hovshaga ett skott utifrån som tar på en Slätthögspelare och går i andra hörnet. Tungt då vi haft chanser att utjämna innan detta.

Nu flyttar vi fram det mesta och skapar ngn halvchans men öppnar oss också bakåt och detta utnyttjar Hovshaga och gör 0-3 i 81 min.

Summeringen är att vi straffas hårt för våra misstag och tar inte vara på våra chanser till fullo.

Jobbade och slet ont på mitten gjorde Chris och Tosse som får överbetyget denna kväll.

På torsdag en "småviktig" match mot Hinneryd som vann mot Fc Växjö.

Knyta näven och göra en bra våravslutning vore ju inte fel.

 

/ Peter A

Adress

Slätthögs BOIF - Fotboll c/o Dick Strömberg, Villagatan 16 34037 Torpsbruk

Kontakt

Tel: 0705577172 E-post: sboif@sboif.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in