P00 Sboif-Ingelstad 4-7

2011-06-13 i Nyheter Ungdom

Förlust mot Ingelstad, men bra kämpat.

Vi visste att det skulle bli en jobbig match mot serietvåan, men det slutade men en klart godkänd insats av Sboif.
Ingelstad satte sitt första mål redan efter 1 min men Slätthög kvitterade strax efter genom ett långskott från Emil F snyggt in under ribban. Gästerna tog ledningen igen men Adam kvitterade när han utmanade målvakten och petade bollen förbi honom in i mål. Sen tappade vi fokus lite och Ingelstad fick in två mål till innan paus. 13 min in i andra halvlek fick vi en frispark ungefär vid halvplan som Gustav satte säkert direkt i mål. 3-4 och kontakt men tröttheten började komma och Ingelstad fick mer övertag som resulterade i tre mål till innan Adam kunde fastställa slutresultatet 4-7 efter en fin passning från Felix.
Hela laget får klart godkänt för denna insats och extra kul att båda våra duktiga backar fick göra mål i dag.