Headerbild

1 pinne i Bor

2011-06-24 i Allmänt

Slätthög närmast 3 poäng

Onsdagens match mot bor på bortaplan fåt vi kalla ett fall framåt trots poängtapp. Betydligt fler pigga ben och skarpa hjärnor gjorde att Slätthög dominerade stort första 45 med en liten svacka på 10 min i mitten av halvleken.

Under dessa 45 skapades frilägen och avslut i form av hörnor och skott i mängder, det dröjde dock till min 43 innan Emanuel Petäjä frispelad av Joel Svensson iskallt rullade in 0-1 till de gröne.

2:a halvlek börjar som den slutade spelmässigt, redan efter 3 min skapar Anders Bergh en egen yta i mitten, vaket ser han att målvakten i Bor är långt ut och lobbar i ribban (värt ett bättre öde).

Massor med farliga hörnor haglar in framför Bors mål dock utan att resultera i mål trots stor kalabalik varje gång.

Mitt i pressen sticker Bor upp i kontring som inte är så farlig egentligen men Slätthög får inte bort bollen och missar i markering så Bor kan retfullt kvittera.

Efter detta dör matchen lite i kvalitet och spelet jämnar ut sig. En utvisad i varje lag gör också att fokus flyttas mot domaren (som inte var bra idag) men vi måste ändå hålla oss mer kalla i detta läge.

Ett friläge för Slätthög följt av ett för Bor, bägge utan att få bollen i mål gör att bottenstriden lever vidare.

Emanuel Petäjä och Joel Svensson bildade vasst anfallspar men även Anders Bergh är på rätt väg formmässigt.

2 matcher innan sommarvila, närmast Lindås borta följt av Rottne hemma.

Nu tar vi ledigt över midsommar, träning måndag 18.30 innan matchen mot Lindås.