Headerbild

Svårt i Långasjö

2011-07-02 i Allmänt

Slätthög hotade Lindås/Långasjö

Näst sista matchen innan uppehåll var mot Lindås/Långasjö i Långasjö, ny bekantskap med trevlig arena som inramning.

Lindås som jagar topplacering börjar i bra tempo och hotar i omställningar, slätthög har även dom bra lägen bl a. friläge som missas.

Slarv i markering och pressen gör att Lindås tar ledningen med 1-0, senare får Slätthög frispark pga. bakåtpassning till målvakt, men domaren ändrar sitt domslut efter snack med ass. domaren. ( surt och ovanligt då domaren ej vågade står för sin åsikt i detta).

Till råga på allt så får Lindås lite billigt göra 2-0 precis innan paus, jättetungt men vi känner att vi är med och alla sliter ont i detta läget.

Efter paus skapar vi bra med chanser bl a skott som tar i stolpen och rullar utmed linjen bakom målvakten som senare får tag i den, pust det grinar oss i ansiktet.

Ytterligare bra chanser missas och som ett brev på posten när vi flyttar upp laget så gör Lindås 3-0.

För övrigt så måste man nämna att inhoppande målvakten Andreas Johansson gör en straffräddning som är av värsta slaget vid 2-0, även denna tveksam enl. hemmapubliken till och med.

Bra insatser gör också Chris Udeh och Björn Larsson, men alla ska ha beröm för bra kämpainsats.

Tisdagen 5:e juli blir sista match innan uppehåll, då kommer Rottne på besök till Hultavallen, hoppas på bra stöd i denna match.