Headerbild

Snuvade på poäng

2011-07-06 i Allmänt

Tveksamt domslut avgjorde

Sista matchen innan sommaruppehållet fick ett tråkigt slut med flera jobbiga, tveksamma domslut.

Matchen började annars bra för Slätthög som skapade lägen(bl a friläge) men dessvärre utan resultat.

Rottne utnyttjade dessvärre ett misstag hos Slätthög och tar ledningen med 0-1 i mitten på halvleken.

Matchen är nu jämn med mycket kamp och mindre skönspel.

Slätthög kvitterar genom Chris Udehs fladderlobb strax innan paus vilket var välförtjänt.

Andra halvlek är en helt jämn tillställning tills Rottne får en chans med stolpskott som följd, full kalabalik i målområdet där linjedomaren och domaren lyckats att se en boll över linjen mitt i denna smet av spelare.

Slätthög reser sig och flyttar upp spelet något.

Nu till nästa snackis, Mange Lindahl rycker sig loss in i straffområdet och sågas brutalt men domaren vinkar avvärjande.

Det mesta grinar oss nu i ansiktet, massor med bollar haglar nu in mot Rottnes mål men en duktig keeper håller rent från påhälsning.

Markus Karlsson får extra beröm men samtliga sliter hårt denna kväll och ska ha beröm för detta.

Kul att så mycket folk kom till hultavallen denna kväll, hoppas på lika bra stöd nu i höst.

Nu uppehåll till 1/8 kl. 18.30, hoppas att alla kan bli hela och friska tills dess.

Vill passa på att önska alla spelare, publik och övriga sboifare en bra sommar!