2011-08-14 i Allmänt

4-0 till SAIK

Fredagens höstupptaktsmatch mot Sandsbro spelades på Norremarks konstgräs.

2 lag i stort behov poäng då det bara skiljer 1 poäng innan dagens match.

Därav den lite trevande inledningen då bägge lagen spelar på säkerhet känns det som, bägge lagen skapar lite farligheter men det är Sandsbro som har skärpan och leder med 2-0 i paus, helt rättvist om än ngt mål för mycket kanske.

I andra halvlek så flyttar Slätthög fram positionerna och trycker tillbaks Sandsbro rejält, nu skapas det många "feta" chanser men tyvärr utan skärpa.

För att ytterligare trycka på flyttar vi om och fram fler folk och tyvärr så hinner vi inte prova detta så mycket förrän Sandsbro kontrar in 3-0. Slätthög för dock matchen vidare men straffas hårt av Sandsbro som är effektiva och farliga i sina kontringar.

Något att ta med sig till Lammhults matchen är dock andra halvlek där chanser skapas i massor, bara att vässa skärpan till derbyt så kan vi nog skaka om serietvåan.

Lite extra plus får Daniel Söderlund för flera fina inspel från sin kant, även Andreas Johansson ska ha beröm och kan inte lastas för målen.

Måndag kl 18.45 då smäller det på Hultet, Lammhult gästar och vi hoppas att bänkar och läktare fylls till bredden.

Tuff derbymatch där det behövs mycket stöd från hemmapubliken.