Mycket folk trivdes på Hultet

Måndag och derby på Hultet, för motståndet stod Ifk Lammhult.

Innan på dagen så hade det kommit en hel del regn vilket gjorde att planen var en aning tungsprungen men ändå tät å fin.

Dimman eller var det grillröken låg tät över Hultet och publiken verkade trivas.

Första halvlek var av det mer böljande slaget med chanser på bägge håll, dock hade Ifk bollen lite mer och förde spelet medans Sboif vände och kontrade farligt.

Allan schwech styrde och ställde lite som han ville när han hade bollen dock med ngn bolltouch för mycket för att det skulle bli riktigt farligt.

I paus var vi nöjda med insatsen hittils men tyckte nog att ngn av våra chanser skulle resulterat.

Lite tidiga varningar gjorde också att vi fick ändra lite ofrivilligt i backlinjen vilket gav problem.

Andra halvlek och Lammhult startar tufft och får även 1-0 efter 6 min, sedan följer målen i relativt tät följd, berömvärt är att vi viker inte ner oss utan fortsätter skapar fina chanser men med fina målvaktsräddningar som följd.

Slutsats av matchen är i mitt tycke(till skillnad från Smp och lammhults hemsida) att Lammhult vinner rättvist men att 1-3 hade varit mer rättvist med tanke på våra många fina chanser.

Extra beröm förtjänar Emil H, Markus K, Tobbe S och Allan S.

Inga bonuspoäng denna match men chansen finns redan på fredag till en 3:a, då åker vi till Lessebo.

Tack till fin publik som gjorde derbyt till en fin fest.