Headerbild

Sboif A - Rottne A 2-0

2012-03-11 i Allmänt

Vinst mot Rottne

På en blåsig konstgräsplan i Gemla lyckades Slätthög att vinna mot Rottne If med 2-0.

En match som till viss del styrdes av vinden gjorde att Rottne i första halvlek stod upp bra med vinden i ryggen, Slätthög skapade dock en hel del farliga chanser med ett friläge som grädde på moset utan att få utdelningen.

I 2:a halvlek så vårdade Slätthög bollen bättre inom laget + att vinden var i ryggen, detta gjorde att vi dominerade kraftigt halvleken igenom.

Målen kom också som brev på posten, 1-0 genom Mico Jovic på ett skott utifrån kant i bortre burgaveln.

2-0 med 5 min kvar av matchen gjordes efter hörna och lite strul framför målet, sist på bollen blev Markus Karlsson 91.

Återigen så tar vi oss samman i 2:a halvleken och detta är ju glädjande, dock så måste vi komma igång tidigare och vårda bollen än mer framöver.

Extra beröm går till Joel Svensson och Victor Olsson som matchen igenom var på hugget på sina positioner.

Nästa match borta på söndag mot div 4 elit motståndet Ryssby.