Sboif A - Eneryda 1-3

2012-04-29 i Allmänt

Jämn match mot favoriterna

Fredagen på Hultet mot favoriterna blev en jämn o tuff drabbning.

Efter många dagars regnande så var planen mjuk och tungsprungen men båda lagen bjöd till bra och chanser i mängder skapades då bägge försvaren ej var särskilt på tårna.

Slätthög hade bl a ett skott i stolpen och på följande retur från 3 m gick bollen över. Även Eneryda hade chanser som ett bortdömt mål för offside.

Efter paus fortsatte kampen på främst mitten och första målet som kom efter 70 min blev viktigt, tyvärr var det de gule som tog ledningen.

0-2 kommer sedan tätt efter, men Slätthög repar mod.

Vi går ner på 3 backar och flyttar fram folk, minuten senare sliter Pontus Lind sig loss och blir neddragen med straff som påföljd.

Anders Bergh stiger fram och pangar in denna säkert till 1-2.

Nu är energin stor hos de gröna och fortsatt press med chanser finns.

I denna press så upopstår hål bakåt och detta utnyttjar Eneryda tyvärr med ett tredje mål i 88 min.

Slutresultat 1-3 i denna match känns lite tungt då chanser fanns till minst oavgjort.

Glädjande är dock att spelet och viljan var betydligt större än match 1 mot Lagan.

På mitten slet Johan Torstensson bra och i målet gjorde unge Emil Liljeblad debut med den äran.