P00 Sboif-Angelstad 4-3

2012-06-18 i Nyheter Ungdom

Tre poäng till P-00 efter jämn match.

Den 17/6 tog P-00 lager emot Angelstad hemma.

Det blev en jämn match med chanser på båda håll, och det var Angelstad som tog ledningen efter 19 min. Men repliken kom snabbt då Felix kvitterade minuten efter, framspelad av Pontus. Därefter tog vi ledningen när Adam satte 2-1 på returen efter ett skott från Emil.

I andra halvlek ökade Adam på ledningen till 3-1, frampassad av Martin, men Angelstad reducerade strax efter till 3-2. När sen Felix tog emot en utspark från Isak och satte 4-2 målet kändes det ganska stabilt, men bortalaget lyckades reducera igen så det blev spännande ända till slutsignalen. P-00 lagets första trepoängare var ett faktum och det var välförtjänt efter en lysande insats av hela laget.

P-00-Angelstad

En bra laginsats ledde till seger med 4-3 mot Angelstad. Bra Jobbat !

Elias försvarade målet kanonbra tills han fick byta ut efter en smäll på knät, då tog Isak över

och gjorde det lika bra. Felix och Adam gjorde två mål var.