Headerbild

Sboif A - Lagan AIK 2-3

2012-07-01 i Allmänt

Hedersam förlust igen

Bland det värsta som finns är hederssamma förluster. Denna lördag var det precis så, Slätthög kämpar och sliter men Lagan vinner lite snöpligt.

Slätthög startar bra och tar ledningen med 1-0 redan efter 5 min genom Simon Alm på ett välplacerat skott.

Då vaknar Lagan till liv och tar över spelet och verkligen trycker tillbaka oss medans vi kontrar och skapar en del farligeheter på dessa.

1-0 står sig till paus, tyvärr så får Lagan utdelning nästan omgående 2 ggr om i den första kvarten i andra.

Även 1-3 kommer lite senare, men då vaknar Slätthög till liv av lite byten och Axel Arvidsson får göra mål i sin a-lagsdebut efter bara ngn minuts spel.

Stimmigt i Lagan och vi får till en riktigt bra press med massor med fina chanser till kvittering.

Tyvärr så uteblir målen och därmed också poängen.

Starkt dock att repa mod vid 1-3 och få till rejäl spänning ända in i slutet.

Träning måndag kl 18.00 för att på onsdag åka till Eneryda för match med A-lag.