2012-08-14 i Allmänt

Vinst i höst premiären

Åter dags för match på Hultet denna måndag, fc Växjö var kvällens gäst. Tight match att vänta och stor revansch att fordra från vårens möte.

Lite ändringar i laget, bl a att Daniel Pettersson "DP" är tillbaka i sboif.

Matchen startar bra för slätthögs del, flera fina anfall med fint passningsspel.

Anfall på högerkanten som blir till inspel och på bortre dyker Emil Hagenslätt upp och sätter 1-0.

Matchen domineras nu stort och de gröna spelar fin fotboll på marken, till slut rycker Pontus Lind sig loss men dras ner och straffen är solklar.

2-0 är ett faktum, från straffpunkten Pontus Lind.

Ytterligare ett par fina lägen som borde resulterat i mål innan paus men 2-0 är ok.

Efter bara 1 min in i 2:a halvleken så gör Fc Växjö 2-1 och nu blir det stressat och lite stimmigt, skönt då att nyss inbytte Jesper Westerlund sätter 3-1 en kort stund efter reduceringen.

Ojoj nu krämar de gröna ut allt och går hårt för en 3:a, spelare fyller på i anfallen och alla tar ansvar hemåt.

Tätt med matcher A som U Lag. På fredag åker vi till stan för att möta Växjö Norra på Åbo.

Hoppas på fint stöd på åskådarplats. Vi går för en ny 3:a.