Headerbild

P00 Sboif-Rottne 4-6

2012-08-20 i Nyheter Ungdom

Jämn match i Rottne.

Det blev en spännande och jämn match borta mot Rottne, där vi tog ledningen efter 12min när Felix nätade framspelad av Adam. Ledning höll sig till halvtidsvilan och efter paus tände Rottne till och kvitterade i första minuten, samt tog ledningen strax efter. Spelet böljade lite fram och tillbaka, men våra killar visade upp ett väldigt fint anfallspel. Inte minst vid 2-2 målet när Martin stod helt rätt placerad och satte bollen i mål på ett inlägg från Adam. Rottne ökade på till 2-3, innandet var dags för nästa Sboif mål, som kom när Kasper kastade ett långt inkast som Adam tog ner och sköt direkt i mål. Strax efter kom vi i ytterligare ett fint anfall där Kasper spelade fram till Felix som säkert placerad bollen i mål, vilket innebar en ledning med 4-3.

Sista 10 min hade Rottne mest utdelning på sina chanser och gjorde tre mål till, lite beroende på att vi satsade framåt och öppnade för kontringar.

Totalt sett var detta en av lagets bästa matcher, både vad det gäller spelet och inställningen. Bra jobbat killar !